Aquesta zona compta amb més de 80 blocs de diferent dificultat. Disposem de 4 sectors. Cada dilluns renovem un sector perquè no t’aburreixis.

Aquesta zona compta amb 20 vies compreses entre el V i el 8 grau. Cada dilluns disposaràs de 3 vies noves perqué puguis entrenar i millorar per sortir a roca.

A les nostres instalacions trobaràs 14 autoaseguradors amb vies de tots els nivells. Cada dimecres 4 vies noves.

Pared interactiva on pots crear les teves pròpies vies o escollir entre les vies de diferents graus que han anat fent els escaladors/es que han passat per la sala. També disposa de jocs de velocitat, eliminatoris, jocs de lava… Una paret infinites vies.

Aquesta zona está destinada als més petits, compta amb una zona de bloc i una altra zona per fer corda i 3 autoaseguradors, amb unes preses molt divertides per la canalla.

Disposem d’una paret de 45º i una altra de 20º,amb moltes preses. Un mur preparat per a que puguis millorar a teva resistència.

A la zona de campus board disposem de llistons i boles de diferents mides per entrenar la força explosiva.

Al nostre gimnàs podras trobar bici, cinta de correr, màquina de rem, TRX, anelles, manuelles, gàbia de calistenia, una zona per fer
estiraments, calaixos, ketbell, diferents taules de dits, barra dominades… No et quedaràs indiferent!

 

Disposem de una sala climatitzada amb les tres màquines interactives mes punteres del mercat.

EN CONSTRUCCIÓ

 

Desprès d’una estona d’entrenament i escalada pots pasar pel nostre bar a refrescar-te, i si tens gana també pots demanar uns natxos, bravas, bocatas…

©2023, Gravetat zero. Tots els drets reservats.